dag 2
Door: albedacollege
Blijf op de hoogte en volg Albeda College
29 Mei 2011 | Roemenië, Boekarest
Drie minuten over half zeven schuift de laatste aan tafel. Tsetsi heeft een heerlijk ontbijt voor ons gemaakt. Vervolgens vertrekken wij om zeven uur richting de bouwplaats. Omdat Joost erg ongeduldig is en hard rijdt zijn we er snel.
Eenmaal op de bouwplaats aangekomen maken Robin en Bert een start met het stucwerk. De droge ondergrond maakt de hechting van het stucwerk niet makkelijk. Verder worden de eerste spanten overeind gezet en een begin gemaakt met het stellen van de kozijnen. Tussen de middag krijgen wij heerlijke spaghetti. Aan het eind van de dag gaan wij, vermoeid van het harde werken in de hete zon, naar huis.
Eenmaal thuis aangekomen, staat ons een heerlijke maaltijd te wachten. ’s Avonds wordt er na een lange discussie beslist dat wij even gaan rondkijken in het stadje Targu Mures. Hier komen wij na een lange zoektocht aan bij een plaatselijk festival. Daar gaan wij nog even in een achtbaan waar we bijna uitvallen. We hebben veel lol en komen dan ook onfatsoenlijk laat weer aan bij het guesthouse waar we heel stilletjes inslapen.
(Johan)
29 Mei 2011 - 16:32
Fam. Dalhuisen:
Na de avontuurlijke 'nchijke'uitspatting hopelijk voor jullie ook een rustdag.
Morgen gezond weer op en verder bouwen aan de robuuste aanbouw!
Succes en een hartelijke groet.
29 Mei 2011 - 16:44
Oma De Bruijn:
Ik vind het geweldig wat jullie doen.
Fijne klustijd nog en goede reis terug. -
29 Mei 2011 - 18:59
Lia Moons:
Hallo allemaal,
Dat ziet er goed uit op de foto!!!
Houden ze daar op zondag rustdag? dat zou fijn zijn voor jullie na dat Roemeense stappen.
Veel plezier en Joost niet zo scheuren he.
Groetjes Lia -
30 Mei 2011 - 16:05
Carla H:
Zo dat ziet er mooi uit!
Leuk om een festival mee te maken!